Mildura... fortfarande...

Tja, somvanligt e det glest mellan uppdateringarna. Men för att försvara mig så kan jag medela att jag är kvar i Mildura och att jag inte har använt datorn på ett bra tag (det e inte direkt så att jag tänker skriva inlägg med mobilen). 
Men men, nog om det. Den största förändringen är väl att jag har slutat plocka apelsiner och gör nu vine pruning, vilktet är att jag rensar i vinrankorna, vilket är bättre betalt men mkt jobbigare. När jag kommer hem på kvällen är jag HELT slut, men since pengarna e bättre så är det okej. Mina fingrar är helt söndertrasade av sekatören (man måste klippa MKT) och anskitet helt bränt... Illa illa. Men det är nu bara en månad kvar, jag hade tänkt stanna hos Michael, mannen som vi arbetade för. Men jag kunde inte stå ut med dom j*vla citrus frukterna längre, inga pengar alls tjänade vi och behandlade som slavar utan ngn som helst rättighet. MEN, man har alltid ett val och jag har gjort mitt. Jag tänker INTE låta NGN sätta sig på mig på det viset! Hela hans organisation ät olagig ändå... Som de flesta andra här... T ex så kom vår "hyresvärd" förbi idag och skulle riva ner halva väggen till mitt och Iri (min roomie) rum.... Huset skulle inte klara en besiktning, och skulle antagligen vara unfitt for living! Men men, det är ok. Bara en månad till!
Jag har många planer på vad jag vill göra efter detta men jag tror att jag ska dra till Melb och besöka Björn i ca en vecka innan jag drar till WA för att jobba på en country pub igen i typ 3 månader eller 4... jag vet inte hur mkt som behövs, det beror på hur mkt pengar jag tjänar. Men efter det så åker jag nog till Bali på semester i en vecka eller så. Och efter bali så blir det nog the east coast, sydney till caines. Och sen bara jobba resten så jag har massa pengar till att resa runt i asien och backpacka nått halvår. Och då kommer jag KANSKE tillbaka till Sverige om 2 år från nu... Men jag vet inte.... Det vore kul ifall nån hemifrån ville följa med till Thailand, Kambodia, Vietnam eller kanske Kina. Jag vet att Mamma och Pappa har länge funtat på Thailand, så vi skulle ju kunna samordna ngt? Jossan! Kolla upp "Full Moon Party i Thailand" du kommer garanterat att vilja åka efter det! Tänk bara på långa sandstränder och varmt tropiskt vatten! AWSOME!!!! Att backpacka i Asien efter Austraien är helt bestämt för mig och det skulle va kul med sällis, ivarje fall ett litet tag eller en liten bit.

Just nu är mitt största "problem" att få tillbaka min skatt här... det är inte så att jag inte kan få den, det e bara apkomplicerat att ansöka om den. Speciellt om man inte e en au invånare...Puckoland! Well not really. Men det ska nog ordna sig ska ringa om det i morrn, hittade fram ett tele numer till gov. så det ska nog ordna sig. :)

Annars e den direkta planen att tjäna ihop tillräckligt med pengar för att se den nya Harry Potter filmen... Men ja det är väl det. Jag ska ta lite bilder på vinrankorna (eller ja träden..) så ni kan få se vad jag kämpar med varje dag.

Men TATA for now!

RSS 2.0