Flyg bokat och betalat!

Nu har jag äntligen bokat och betalat mitt flyg ner till Australien! Jag bokade genom budjet.se och det kostade 5904 kr, vilket var en av de billigare biljetterna jag hittade. Det fanns för ngt mindre pengar men de to runt 37 h att ta sig till Aussie, och det orkar jag inte med. Min resa ska ta 27h och det känns mer överkomligt =).
Nu är det bara hostel för den första tiden som ska bokas, sen är jag all set! Det ska bli så himla kuuuuuuuuuul!!!!!!!!!!! :D
Aja, nu e jag as trött så: God natt and TATA!
happy

Aloha! Fast denna gång är väl "Howdy mate!" more fitting...=)

Jag ska den här gången iväg till Australien i ett år (förhoppningsvis längre, like forever) runt den 9:de Nov, för att backpacka runt och jobba ihop mitt spenderande genom casual jobs, typ plocka frukt. Jag har länge velat se Australien och när jag kom hem ifrån USA så hade jag ju en lite vag plan om att stanna i Sverige i ca 1 år och sen sticka ut igen. Vilket nu har blivigt bestämt, och jag kan inte vara lyckligare! Jag behöver verkligen denna resa, jag börjar känna att sverige är för litet och trist för mig. Jag vill se världen! Och vad passar inte bättre då än att nu fortsätta i Oceanien!!!
Not my Pic.
Travel Status:
VISA: Have it
Ticket: On the way
Insurance: Weeeell, hmhm I'll fix it!
Hostel: Soon
Money: No probs
Excited: YES!
Worried: Nope, at least not much...hehe
Backpack: Am looking for the perfect one!
Det kommer bli en lång väntan tills November kommer, men man brukar ju säga: den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... får se ifall det har ngn sanning i detta fall=)
Det ända som känns jobbigt med det hela är förstås Baby och mina vänner. Jag har precis (not exactly, but you get the point) kommit hem och sen åker jag 11 månader senare igen iväg på obestämd tid. Jag skulle vilja ha sett mer av alla och besökt Hanna (jag är så ledsen, jag hatar att det blev så här och jag hoppas att du kan förlåta mig!), bara gjort mer! Men man kan ju inte ha allt... Men jag är glad att jag åtminstonde kunde komma till Skåne en gång till, det var underbart! Och jag är så glad att ha fått sett mer av Bubbi :D
Men den här bloggen ska inte handla om en massa fjant tjafs, utan jag tänkte skriva om min uppladdning till resan och själva resandet, så mkt jag kan pga att jag inte tar med mig datorn (väger för mkt ;)).
Så thats it for intro for this time!
Som sagt:
TATA!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0