Gettin' closer and closer...

Nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån morfar och skåne (snyft), Izzy, morfar och jag hade en underbar tid tillsammans men det smärtar mig att jag inte kommer komma tillbaka på jäääätteläääänge. Men nu känns det som att Australien resan börjar närma sig med stormsteg, nu är det bara jobba kvar i en månad. Det kommer bli tuft, för jag ska jobba varje dag nästan, men jag behöver pengarna så det gör inget. =)

Just nu sitter jag och kollar på ryggsäckar att ev köpa till resan, det är jättesvårt att bestämma sig. Om det är någon som har nå tips på en bra rygga (som inte är för dyr) så tar jag gärna emot tips!
Jag har även funderat på vad jag vill hitta på när jag kommer ner till Melbourne, det första 3 dagarna har jag klart för mig redan, då ska jag vila upp mig lite och bara strosa runt i närområdet. Men efter det så är det mer fussy så att säga. Hitta jobb och kanske festa, va kulturell kolla in museer och så, eller sola men det stora kommer att vara att hitta jobb men det känns som att det kommer vara trist att bara söka jobb direkt, så jhag får se hur jag gör.... Måste ju inte bestämma mig nu (vilket enligt mig är det bästa, valfriheten och att själv kunna bestämma ALLT).
I morse ringde min nuvarande chef och bad mig jobba i morgon 7-16, vilket jag självklart tackade ja till. Jag måste ju ha pengarna! Men the ting is att jag har tandläkaren i morgon kl 11, så jag ska sitta och köra till jobbet på morgonen därifrån till tandläkaren och sen tillbaka till jobbet... jobbigt men jag får ju pengar ;) and thats always good! Det betyder att min månad fylld med bara jobb har börjat! That feels good in a way, cus my journey have in away started, but hard in another cus its gonna be HARD work and I will not have enough time to say bye to everyone! Men men inget gott är enbart gott (as negativt uttryck, but thats me).
Men jag ska försöka öbertyga Izzy att komma upp en gång innan jag åker, om hon inte hinner dra till USA igen... Thats very possible! Och så ska jag försöka hänga hos Björn och Linnéa så mkt jag kan.
Men nu sitter Izzy och jag och skriver varsin Bucket List!
Här är en del av min bucket list, enjoy:
Johannas Bucket List!
1. Åka till Japan
2. Dricka Absint
3. Åka tillbaka till Hawai'i
4. Driva ett kafé
5. Dyka
6. Hoppa bungyjump
7. Lära mig surfa
8. Besöka så många städer i Europa som möjligt
9. Kunna springa en mil utan större problem
10. Backpacka i Kina
11. Hoppa 1.30
12. Gå på gym
13. Äga en Corvette
14. Ha sten koll på min kropp
15. Kunna gå i riktigt högklackade skor
16. Join the 10 000 mile club
17. Resa i Chile och Peru
18. Ta BE körkort
19. Bo på Österlen
20. Galoppera i full galopp på en öde strand
21. Se en haj i det fria
22. Klappa en ko
23. Bo i Italien eller Grekland


Johannas Bucket List!
1. Åka till Japan
2. Dricka Absint
3. Åka tillbaka till Hawai'i
4. Driva ett kafé
5. Dyka
6. Hoppa bungyjump
7. Lära mig surfa
8. Besöka så många städer i Europa som möjligt
9. Kunna springa en mil utan större problem
10. Backpacka i Kina
11. Hoppa 1.30
12. Gå på gym
13. Äga en Corvette
14. Ha sten koll på min kropp
15. Kunna gå i riktigt högklackade skor
16. Join the 10 000 mile club
17. Resa i Chile och Peru
18. Ta BE körkort
19. Bo på Österlen
20. Galoppera i full galopp på en öde strand
21. Se en haj i det fria
22. Klappa en ko
23. Bo i Italien eller Grekland
Det var allt for now, TATA!

Norrköping!

Nu sitter jag här i norrköping, klockan är 15.17 och det regnar ute.... inte så kul...
I morrse steg jag upp vid 7 och åkte vid 8 med mig hade jag alldeles för mkt packning, jag vet inte hur packandet inför Australien ska gå, och solsken. När jag svängde av ifrån E4an så började regnet och det har bara blivigt mer och mer... inte kul. Men att träffa Izzy igen gjorde att det inte gör ngt med det trista vädret! Vi har käkat luunch nere på stan, Izzy har röstat och jag har köpt upp mig på LUSH (en av mina absoluta favorit affärer),  länk här: http://www.lush.se/! Sen såg vi på Sunes sommar, och garvade så tårarna ran (den e bara för bra, jag säger bara: Cycklisten!).
Nu ska vi chilla sen ska vi till city gross och handla lite, sen middag, och i morrn är det upp tidigt som gäller och sen dra till Kalmar! YAY! Ska bli jättekul!
Men nu ska jag dra!
TATA!

Hostel is fixed!

Nu har jag även bokat ett hostel för de första 5 dagarna (eller jag gjorde det för några dager sen)! Back of Chapel heter det, här e länk: http://www.backofchapel.com/. Det verkar bra, man får både free frukost och lakan och det verkar ligga bra till:).

Idag har jag även förnyat VISA kortet och köpt flour tabletter (måste ha bra tänder jue) jag röstade även för första gången. Listan på saker att göra krymper undan för undan:). Nu i morrn ska jag till Izzy i Norrkping, tillsammans ska vi åka till Kalmar och shoppa lite (eller ja, hon ska shoppa och jag ska kolla på ryggsäck till resan). Efter det så ska vi ner till morfar i Skåne där vi ska var i en vecka. Det ska bli jättekul, då ska vi även drick upp min sprit som jag har kvar och som jag inte kommer ha tid att dricka upp innan jag åker till Oz. För jag ska jobba varje dag innan jag reser (efter den kommande veckan förstås), men det är jättebra så jag får in så mkt pengar som möjligt.
Nu är det mest viktiga, rygga, försäkring och körkort, ska ev köpa en ny minidator oxå. Men det är lätt avklarat! Det jobbigaste är att ta tag i allt med packning och så, för nu är det snart bara 1 månad kvar. Och det är ingenting! Nionde november! OMG! Det ska bli hur kul som helst!
Det svåraste just nu är om jag ska ta med min moblitelefon eller inte...ifall man kan använda den i Australien med ett australiensiskt SIM-kort eller inte...svårt svårt. Men det löser sig! Om ngn vet något om det så maila mig gärna på: [email protected].
Aja nu ska jag ut å rida tänkte jag!
TATA!

RSS 2.0