Hostel is fixed!

Nu har jag även bokat ett hostel för de första 5 dagarna (eller jag gjorde det för några dager sen)! Back of Chapel heter det, här e länk: http://www.backofchapel.com/. Det verkar bra, man får både free frukost och lakan och det verkar ligga bra till:).

Idag har jag även förnyat VISA kortet och köpt flour tabletter (måste ha bra tänder jue) jag röstade även för första gången. Listan på saker att göra krymper undan för undan:). Nu i morrn ska jag till Izzy i Norrkping, tillsammans ska vi åka till Kalmar och shoppa lite (eller ja, hon ska shoppa och jag ska kolla på ryggsäck till resan). Efter det så ska vi ner till morfar i Skåne där vi ska var i en vecka. Det ska bli jättekul, då ska vi även drick upp min sprit som jag har kvar och som jag inte kommer ha tid att dricka upp innan jag åker till Oz. För jag ska jobba varje dag innan jag reser (efter den kommande veckan förstås), men det är jättebra så jag får in så mkt pengar som möjligt.
Nu är det mest viktiga, rygga, försäkring och körkort, ska ev köpa en ny minidator oxå. Men det är lätt avklarat! Det jobbigaste är att ta tag i allt med packning och så, för nu är det snart bara 1 månad kvar. Och det är ingenting! Nionde november! OMG! Det ska bli hur kul som helst!
Det svåraste just nu är om jag ska ta med min moblitelefon eller inte...ifall man kan använda den i Australien med ett australiensiskt SIM-kort eller inte...svårt svårt. Men det löser sig! Om ngn vet något om det så maila mig gärna på: [email protected].
Aja nu ska jag ut å rida tänkte jag!
TATA!

Kommentarer
Postat av: Izzy

Johanna!!!! Jag kollade in hostlet,låter ju så himla nice!!! Ååååååå avis!!! O sen att det fanns jobb där med för de som bor där!! Awesome!!!!

2010-09-09 @ 16:39:55
URL: http://izztgirl.blogg.se/
Postat av: Annica

Ska du stanna en stund i Norrköping eller åker du på en gång? ;(

2010-09-09 @ 16:58:53
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Tracy - BLOGGDESIGN!!

Härlig blogg!



http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

2010-09-09 @ 17:07:26
URL: http://ghattas.blogg.se/
Postat av: lucke

Hejsan, vad göres? :)

2010-09-09 @ 17:14:35
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0