new new new!

Yo alla!
Change is in the air! Nu har jag slutat mitt sales jobb och ska börja plocka frukt istället! Jag kom fram till att jag jobbade över 65 h i veckan och fick aslite betalt (mindre än $5 i timmen) illa! Så jag sa uppmig i fredags och ska snart resa till Mildura (ligger i norra delen av victoria) och plocka frukt så jag kan stanna i ett år till! YAY! Det kommer bli super hard work, men det kommer att va värt det!
Jag ska ev resa tillsammans med Aya (the japanease girl) ska bestämma vilken dag senare idag, men jag hoppas att det blir snart för jag är läskigt pank.... det är nästan värre nu än förra gången... Fy fan! Men men det ordnar sig nog! Haha tänk positivt! I morrn ska jag till en kompis och ska sova plus käka där, då sparar jag pengar! Hennes pappa lagar asgod mat! och sängen e superskön! Hehehe!
Annars så har det inte hänt så mkt, var ute i helgen för företaget hade en fest med free beer and wine! Asnice och kul var det!
Jo just det, idag när jag duschade så rakade jag av en bit av mitt finger och halva nageln... det gör svin ont!
aja,
TATA!

Ledsen att det blir en kort uppis....Mohahahaaaaaa

Hej
Jag e lessen att jag inte har uppdaterat på as länge... men detta e första gången på en månad som jag har internet till min laptop... thats why.
Jag har varigt igång med jobbet i 3 veckor nu, det går ganska bra. jag säljer nu mobil abonnemang. det e ganska kul, men gah, vad trött man e varje dag! Idag e det lördag så i morrn e jag ledig vilket betyder att vi ska ut o festa idag!!!! Yay! finally! Snart ska tari komma o då jävlar! :D (en kollega btw).
Det bästa med detta jobb e sammanhållningen mellan alla. Vi e som en familj! I lööööve it! Massa skvaller mellan alla bara... men men. Som alla kan fatta så jobbar jag hela tiden vilket betyder att jag inte har tid för ngtannat. Men nu ska jag återgå till min middag och apstarka kaffedrink, espresso. Feels like a kick in the head! LOL!
TATA!

Äntligen jobb!

Yo!
Nu har jag fått jobb som dörr knackare igen, denna gången gäller det bredband och telefoni. Det är en mkt lättre produkt att sälja än vad välgörenhet var... Jag har redan kommit igång och sålt mitt första bundel (tele och bredband ihop), så dettta kommer nog att gå jättebra!
Det var verkligen tur att jag fick detta jobb nu, för jag är nästan helt pank... Har lite i mina besparingar men det gör ont att ta ifrån dem. Men snart kommer pengarna att strömma in igen! LOL! On monday Im going on a road trip with work, It's gonna be awsome! It's much more time on turf and that means more signups, witch means more CASH! Yay! So Im gonna work reeeeally hard and make heaps of money! The road trip also means that I dont have to pay for accomodation! I'll save over $100, and thats a reeeeeally good thing since Im flat out at the moment! The team I'm working with this time seams really cool as well, and I'm sure we will have an awsome time.

Annars så har jag inte gjort så mkt annat, svenska börjar bli jobbigt att snacka nu. det är tillochmed lättare att formulera mig i skrift (haha, även if spelling sucks!)... Illla! Men I guess thats natural, I never speak swedish any more. Bara när jag ringer eller skypar hem... Men det är väl kanske bra, jag vet inte riktigt... Men men. Igår var det fest med jobbet, Awards night, free beer and wine. Det var oxå finger food. Eftersom att vi kom tillbaka ifrån turf (stället vi går runt och knackar, gatorna typ) efter att det började kl 19.30 så var vi alla as hungriga. Men ingen var hugrigare än Matt (he's from Taiwan) han tog en hel bricka med vårrullar och soy sauce och käkade uppa allt själv, direkt efter att han hade ätigt upp så frågade han vart man kunde får mer! LOL!

Hmm det var väl allt, for now... jag ska som sagt var vara borta i 1 vecka så det kommer bli tunt med updates (som att det inte har varigt det innan, hehe) men när jag e tillbaka till civelisationen så kommer jag (kanske) lägga upp ett nytt inlägg, för med detta gäng så kommer helt säkert ngt galet hända... Om det e bra eller inte får vi se. Hahaha!
Well,
TATA!

RSS 2.0