En vecka kvar tills Japan!!!!

Yo!
Nu vad det väl typ 2 månader sen jag skrev ngt... sorry.
Nytt:
  • Elden brinner fortfarande men det är en väldigt liten risk att vi brinner ner nu, dom har den under kontroll. Det är jätteskönt att slippa röken!
  • Camilla och B (de jag jobbade med) har rest vidare (hem, danmark och holland) nu och 2 nya backpackers har kommigt; Sylvie från den franska delen av canada och Pip från england.
  • Jag har äntligen tagigt mig ner till havet! Det var jättevackert! :D Kan inte fatta att jag inte har vart där tidigare! Men men, bättre sent än aldrig! ^^
  • Gått på en av de många vandringsleder. Härligt!
  • Det har vart 2 dödliga hajattacker inom 10 mil... läskigt, speciellt eftersom det var australiensare som hade mkt erfarenhet i vattnet.
  • JAG ÅKER SNART! WOHO!
På lördag jobbar jag min sista dag och på söndag bär det av till Perth! Måndag dag ska jag spendera shoppande inför japan.  Och kl 23.55 måndag kväll går planet mot Osaka! YAY! Jag kan knappt vänta! Jag vet inte hur jag ska kunna stå ut dessa sista dagar, jag vill åka NUUUUUUUU!
Men men, den som väntar på ngt gott...
I Osaka ska tydligen körsbärsblommorna blomma just när jag kommer dit. Airi sa först att vi antagligen skulle komma för sent men att vi nu kommer komma i perfeckt tid. :D Så det känns jättebra! Jag måste bara komma ihåg att ladda kameran innan vi åker, jag vet inte om jag kommer att ha en el converter... antagligen inte... ska kanske kolla upp det innan jag åker... hmm, kan kanske klara mig utan det. Vi får se.
Aja, nu ska jag snart tillbaka till hotelet, äta och sen jobba lite. :/
TATA!

RSS 2.0