Travel!


Jul och drama!

 
 
 
Annars så är hela jobbet i uppror! Folk kan bara inte hålla käften och bara sköta sitt jobb utan att snacka bullshit bakom ryggen på varandra! Jag blir bara så trött på det hela. Men men man kan ju inte klaga på att det är tråkigt ivarje fall! LOL.
 
TATA!
 
BTW, var tvugen att testa nya appen på bloggen! Hehe, vad tycks??

Bilder ifrån Japan del 1!

 

Från Sydney till Melbourne till Tasmania till Perth och slutligen Collie, WA!

Jag ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat på länge (typ 3 månader...) men jag har inte ...orkat....
Anyway!
Som jag avslutade jag kom till sydney och där stannade jag på hostel Tokyo village passande nog, lol, första dagen så chillade jag mest och blev runt körd av en jävla cunt till busdriver! Han glömde bort mig och jag var så trött så jag orkade inte bli irriterad ens. Men men väl på hostlet så mötte jag ägarn (en tysk) och han tyckte så synd om mig att han både körde mig till en vietnamesisk resturant och bjöd mig på middag! Super nice! Sen körde han mig tillbaka och jag somnade som en stock. Dagen efter kom Airi och vi spenderade de kommande dagarn med att se opera huset harbour bridge, manly beach, bondi beach och där var det helt underbart OCH 2 av livvakterna kom upp till oss och började snacka med oss och jag tog bilder!!!!!!!!!!! IIIIIIIiiiiiiiiii!!!!! So cool! I love bondi rescue! <3
Efter Sydney så drog vi till Melbourne (jag ville bara tillbaka till Japan hela tiden) och träffade (läs bodde hos) Björn vilket var jättekul hade saknat honom! :) Så vi stannade ett par dagare i Melb innan vi tog flyget till Tassie och Hobart där vi stannade i ett par veckor. Första dagarna utforskade vi Hobart och tog det lite lugnt, vi träffade en tjej från holland som vi hyrde en bil med och bilade runt tassie. Road trip! Yay! Vi hade det jättebra, såg wineglass bay som var helt underbart så jävla vackert(!!!!!), bay of fires, bruny Island och vattenfall det var mkt gående i berg och stränder och det var en av de vackraste platser jag någonsin sätt! Det sägs att det påminner lite om Nya Zeeland lite och det får mig bara att vilja dit nuuuuu! Anyway efter 4 dagar tillsammans i bilen så var vi lite ledsna att inte kunna köra runt som vi ville igen, men det var en jättebra trip. :)
Väl tillbaka i hobart så tog vi en chilldag, och bokade billjetter till Perth en vecka senare. Sen gick vi på upptäcktsfärd till the botanical gardens och gick liiiite vilse och mullade runt i skogen i nån timme innnan vi sprang ihop med en hund ägare som hjälpte oss. Men det regnade inte och var en skön prommis (lång) och trädgården var jättefin (innan vi började kasta löv på varandra, hehe).
Sen åkte vi på en gratis (hostlets ägare bjöd oss och några andra) på en resa till Bruny Island (igen) som var helt underbar ochg mkt bättre en den som vi hade gjort innan! Men under en 3 h hike upp på det högsta berget på ön så halkade jag (i mina super hala converse...inte det bästa valet av skor...har köpt nya nu) och vrickade foten ganska illa. Så efter att vi var tillbaka till Hobart så åkte jag till sjukhustet där jag fick den x-rayed och en linda att ha på, och dom sa vila i en vecka. Så det var ju bra att den inte bröts... Men men jag kan känna av den fortfarande speciellt efter att jag har sovigt ett suttit stilla länge, men men lite pain får man väl ta antar jag....
Sen gjorde vi inte så mkt tills vi flög till Perth där vi hade det jättebra, men en resa till Rotto (rottnest island, igen) där vi hyrde cycklar och cycklade runt. Hur vackert som helst! Och vi hade jättetur med vädret för en gångs skull. Det hade regnat dagarna innan.
Det som var inte så nice var att vi, när vi flyttade till ett hostel i freemantel fick bedbugs (IGEN)! Fuck jag var helt täckt av bett över hela kroppen och det kliade som fan! Airi ringde mig här om dagen och sa att hon fortfarande har dom 8 veckor senare! Fy fan! Stackars henne! Men hon hade tur för hon fick bara typ3 bett medans jag hade hundratals... Så det var vällan tur i oturen... hahah ska säga det till henne! LOL!

Efter 1 vecka i perth så fick jag detta jobb i Collie i sydvästra delen av WA och ja, nu så e jag här och jobbar och står i. Jobbet är soft inte svårt alls och jag har ett eget rum med stor dubbelsäng (har inte haft det sen jaa jag vet inte när!), badrum med dusch och wc och ett litet kylskåp. Så jag kan verkligen inte klaga! Så nu gälller det bara att spara så mkt pengar som möjligt innan jag drar till asien med jossan! :) Vilket kommer att ske runt den 7 november, och jag ser fram emot det super mkt!
Här om veckan så fick jag brev ifrån farmor och det lös upp hela veckan för mig jag kunde inte hålla mig och sprang och köpte papper och kuvärt direkt och skrev 3 A4 fulla, kunde knappt hejda mig! Det var jättekul att höra av henne igen! :D Så glad vart jag och hoppas att hon får mitt svar snart! :)
Annat i brev väg: jag väntar fortfarande på ett paket ifrån pappa, han är så jävla förutsägbar! Jag skulle ha bett mormor istället! Jag frågade efter det för över en månad sen men han har fortfarande inte ens börjat köpa grejorna! Dålig stil pappi, dålig stil! What ever!
Något mer positivt, jag ska till Bunbury på måndag och då ska ev Airi komma och möta mig där! Det vore super kul att ses igen, jag vet att hon har köpt kaviar till mig på Ikea (hon bor nära Ikea i perth) och det ska bli nice att få käka lite svensk mat igen! yum yum!
En sista sak, jag ansökte just om VISA till Nya Zeeland och nu väntar jag bara på att det ska bli godkänt! Yay! Om det inte bli godkänt så kanske jag ska tillbaka till Sverige för ett tag... men jag vet inte. '
Aja,
Som jag alltid säger:
TATA!!!!

RSS 2.0