Lite tankar på väg till Perth.

På väg till Perth igen!!!!!!!!!!
Jag fattar inte att jag e på väg tillbaka IGEN!!!!! Värra illa, haha. men nu e det  ju för en bra sak.... Jag ska till Osaka, Japan i april. vilket ska bli as nice!!!!!!!! Jag har snackat lite med Airi om att hon kanske ska med till Australien efter att jag har hälsat på henne i Japan, och då ska vi ev till Tassie! Äntligen, det var typ mitt primära mål med att komma till Au! Jag fattar inte att jag inte har varigt där än!!!! Jätteilla jue! Men så kan det ju gå ibland...antar jag... Men jag har min plan ganska klar för mig ivf nu, ska stanna i AU tills november och sen asien med syrran förhoppningsvis och ev Hanna (hoppas!) sen drar jag till New Zealand. Och där vill jag köpa cyckel och cyckla runt i några månader eller så samtidigt som jag jobbar lite här och var. Men för att detta ska bli verklighet så måste jag jobba ihop en bra slant i detta svindyra land, inte det lättaste... Det finns så mkt att spendera de stackars ihopslavade små slantarna. Men det får gå, jag e trött på att jobba som ett djur och tjäna nästintill ingenting! Hela vistelsen i Mildura har kantats av fattigdom, men det är ju inte så att jag inte har jobbat. Vissa dagar så har det varigt över 10 h i solen med att plocka, ränsa eller annat skit. Och sen tjäna nästintill ingenting, bara ha råd med hyran (som inte är jättedyr) och mat, väldigt illa! Men nu äntligen ska jag få ett riktigt jobb och kunna tjäna ihop pengar och utan att behöva betala hyra eller mat utav dom pengarna! Jag ska försöka att inte spendera ngt av det jag kommer att tjäna på puben och bara använda det pengarna jag kommer ha från innan, för ngt roligt måste jag göra en kanske två måndagar när jag e ledig.  Men inte mer än så, jag måste ha inställningen att jag ska jobba inte slösa pengar! Men det är bara 2.5 månader så det kommer gå jättefort, jag har laddat upp med massa ny anime, 2 nya böcker och ny musik. Så förhoppningsvi så kommer det vara nog att hålla mig occupied hela vistelsen, och jag tänkte utnyttja att jag är mitt i ett känt vandringsområde och försöka ta promenader så ofta jag kan och orkar. Men nu ska jag kolla en film, det e lite bökigt att skriva på ett fullsatt inrikesflyg. Men det känns bra att dra ifrån VIC nu ivf, jag har vart där i typ 9 månader nu, nån gång måste det ju va nog! Haha. (även om jag drar tillbaka till WA...).
TATA!!!!
På väg till Perth igen!!!!!!!!!!
Jag fattar inte att jag e på väg tillbaka IGEN!!!!! Värra illa, haha. men nu e det  ju för en bra sak.... Jag ska till Osaka, Japan i april. vilket ska bli as nice!!!!!!!! Jag har snackat lite med Airi om att hon kanske ska med till Australien efter att jag har hälsat på henne i Japan, och då ska vi ev till Tassie! Äntligen, det var typ mitt primära mål med att komma till Au! Jag fattar inte att jag inte har varigt där än!!!! Jätteilla jue! Men så kan det ju gå ibland...antar jag...

Men jag har min plan ganska klar för mig ivf nu, ska stanna i AU tills november och sen asien med syrran förhoppningsvis och ev Hanna (hoppas!) sen drar jag till New Zealand. Och där vill jag köpa cyckel och cyckla (eller moppe) runt i några månader eller så samtidigt som jag jobbar lite här och var. Men för att detta ska bli verklighet så måste jag jobba ihop en bra slant i detta svindyra land, inte det lättaste... Det finns så mkt att spendera de stackars ihopslavade små slantarna. Men det får gå, jag e trött på att jobba som ett djur och tjäna nästintill ingenting! Hela vistelsen i Mildura har kantats av fattigdom, men det är ju inte så att jag inte har jobbat. Vissa dagar så har det varigt över 10 h i solen med att plocka, ränsa eller annat skit. Och sen tjäna nästintill ingenting, bara ha råd med hyran (som inte är jättedyr) och mat, väldigt illa! Men nu äntligen ska jag få ett riktigt jobb och kunna tjäna ihop pengar och utan att behöva betala hyra eller mat utav dom pengarna! Jag ska försöka att inte spendera ngt av det jag kommer att tjäna på puben och bara använda det pengarna jag kommer ha från innan, för ngt roligt måste jag göra en kanske två måndagar när jag e ledig.  Men inte mer än så, jag måste ha inställningen att jag ska jobba inte slösa pengar! Men det är bara 2.5 månader så det kommer gå jättefort, jag har laddat upp med massa ny anime, 2 nya böcker och ny musik. Så förhoppningsvi så kommer det vara nog att hålla mig occupied hela vistelsen, och jag tänkte utnyttja att jag är mitt i ett känt vandringsområde och försöka ta promenader så ofta jag kan och orkar.

Men nu ska jag kolla en film, det e lite bökigt att skriva på ett fullsatt inrikesflyg. Men det känns bra att dra ifrån VIC nu ivf, jag har vart där i typ 9 månader nu, nån gång måste det ju va nog! Haha. (även om jag drar tillbaka till WA...).
Jag vet att detta var ett tag sen men jag ska försöka skriva lite om Northcliffe (där jag är nu). Men  det får ta att vänta lite, jag orkar inte skriva om det nu... Men:
TATA!!!!

Change!

Tja, nu vet jag att det var jääääättelänge sen som jag skrev ngt alls i bloggen, men det har mest vart deppigt och trist OCH varmt här i Mildura. Julen och Nyår firades i ca 41 grader och sol, utan AC..... Men det var kul, detvar jag Airi och Dordor (huskompisar) och vi lagade massa mat och sjöng och såg på film. Men det var så varmt så vi orkade inte göra så mkt. Men på julafton så gick jag och Airi till poolen och tog ett dopp, vi smet in utan att betala. Mohahaha!
Nyårsafton var nere vid floden med liveband och fyverkerier, var väldigt nice, men i hela parken så låg marijuana dimman tät, lol. Inte ovanligt för australien, alla odlar och röker på. Illa. :/
Men för att komma till sak! Jag ska nu i helgen lämna Mildura för gott!!!!!!! YAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har fått ett jobb i WA på en annan Country pub! Denna verkar mkt bättre än den i Wagin, den ligger vid havet, i en skog och det högsta temp är ca 33 grader och på kvällen går det ner till under 20 grader vilket betyder att man kan sova! YAY! Och det ligger i södra WA som jag inte har varigt i än. Perfect!!!! Så jag kommer lätt kunna spara 4000-4500 dollar på 2,5 månader. Föööör i April ska jag till JAPAN!!!!!!!!!!!!!!!! SUPERYAY!!!!!!!! Jag ska åka och hälsa på Airi i Osaka, i 2 veckor, japan är mitt drömresemål så jag är superduperglad!!!!! :D:D:D:D Så det kommer jag behöva lite pengar till, så allt kommer att lösa sig helt perfect.
Jag är sjuk men jag känner mig bättre än på mktlänge! Happy! Så jag ska åka till Melb och sen flyga därifrån till Perth! Jätteglaaaad!
Men nu orkar jag inte skriva mer, febern tar över! Damdam bam!
TATA!!!!

RSS 2.0