Wagin!

Yo alla!

Nu har jag jobb i en liten stad som kallas Wagin. Jag jobbar som jag sa forut som
servetris/staderska/bartender/forsaljare i en sprit butik i ett hotel/resturang/spritbutik. Det e ett ganska hart jobb, men det e ratt kul och mkt omvaxlande. Jag trivs och hoppas pa att kunna jobba kvar i 2 manader tills jag ska till Sydney dar jag ska traffa Linnea :)

Det finns inte internet pa hotellet, utan jag maste ga till banken dar de har internet. Tydligen har de WIFI oxa, sa nasta gang tar jag med mig min dator. Men banken har inte oppet pa helgerna, vilket inte gor ngt for da e det mest att gora sa da bara sover man pa sitt break. Haha!

Nu ska jag ga och kopa lite frukt och sova nan timme innan jag borjar ikvall igen!

Tata alla!

Jobb igen!

Tja alla!
Nu blir det lite fart på bloggen igen!
Igår var det Austraila Day, så jag och några tyskar var ute och firade! Vi var vid the Swan river och tittade på fyverkerierna, som var helt amazing! De varade i ca 40 min och var jättefint! Innan det var vi på strande och firade. Det var nå world record attemt, jag fattade inte ifall de slog rekordet. Det innefattade massa badmadrasser i form av en flippflopp sko...och att alla låg ute i havet.... det var asmkt folk! När alla skulle upp ur vattnet så var det nästan läskigt! Hur mkt folk som helst! Men det var ashärligt att bada! :)
Idag så var jag på arbetsförmedlingen och fick ett jobb!!!!!!! Det är på en country pub, vilket innebär att jag kommer jobba bakom baren, laga mat, bädda, städa, servera m.m, lite av varje med andra ord. Men det blir nog bra:) Jag ska prov jobba i en vecka först så får vi se hur det blir sen. Men jag ska fanemig jobba my ass of! Haha, as peppad! Om ngn har nå tipps till mig angående servering, eller bar work feel free to tell me! It would be much appreciated. :P
Så jag drar i morgon med bussen till stället som ligger sydöst om Perth, ska bli jätteskönt att tjäna lite pengar igen. Men jag var inne på min bank idag och såg att jag hade mkt mer pengar än vad jag trodde! YAY!!!! Im not fucked yet! HAHA! Så det var en stor lättnad! Så nu gäller det bara att tjäna en massa pengar tills Linnéa kommer så vi kan göra AU osäkert! Lol! Linnéa: Du måste lära dig vad "goon" är! Haha, försök ta reda på det själv! Det är ngt som alla dricker litervis av här. Och drick öl, här äger ölen. VB är bäst, speciellt med fish and chips! Lol!
Mamma + Pappa: Jag har betalat telenor internetet så ni e skyldiga mig 199 kr, så ni vet!
Det var nog allt for now, jag updaterar mer om ett par dagar när jag har jobbat lite. Då kan jag berätta mer om jobbet. By the way så är det ASvarmt nu, typ 36 grader! Bläää! LOL! I love it!
Kings Park, Perth
Kings park
Utsikten ifrån Kings Park
Jag och en kängru staty...
Nyårsuppladdning, lol
Rottnest Island, Paradise!
Paradise, många båtägare håller (som ni kan se) med...
Me, in paradise
Jag och en Quokka, typ blandning mellan kängru och råtta...de finns typ bara på Rottnest Island.
Så där ja, nu har ni fått lite bilder oxå! Im soooo good! Lol.
Aja, TATA for now!

Tjingeling!

Yo!
Jag har jobbat i helgen. MEN jag slutade, det var bara ett job i 3 veckor..... vilket är aldeles för kort och om jag ska ha tid att hitta ett annat jobb så skulle det förminska mina chanser rejält. För de flesta arbetsgivare vill ha folk för åtminstonde 2 månader, och om Linnea ska komma så kommer det inte funka om jag inte hittar ett jobb pronto! Och det var ett väldigt läskigt jobb, hästarna var värda flera hundratusen! Om man skulle göra ngt fel vid inlärningen eller om de skulle skada sig så skulle det innebära att att värdet skulle sjunka väldigt mkt... scary! Men det var askul att se fullblod (även om de bara var 2 år) och få testa på att jobba som hästskötare på ett sånt ställe! Men det är  inget jag kommer att prova på igen. Hehe, men all respekt till alla professionella hästskötare out there!
Men nu nu e jag tillbaka i Perth med 300 dollar+ i fickan (fick ju betalt för det jag gjorde ivf ;)) och har anmält mig till flera andra arbetsförmedlingar för backpackers. Men de har inte öppet på helgen så ska dit i morrn och snacka med dom. Men jobb finns det alltid, no worries!
Jag håller på att bil as förkyld! Har fått blåsor i bak på tungan och halsen är uppsvullen så det nästan är svårt att andas. Mkt illa! Menmen det blir nog bra!
Nu ska jag ut och kolla in biblioteket! I lööve bibliotek! Hehe!
Så TATA!

Work Work!

Yo alla!
Nu har jag fått ett jobb! Ska dit och provjobba i morron, spännande. Det är på en horsefarm som hästskötere och tränare...typ jag vet inte exact, men det låter väldigt spännande. Men jag trodde inte att jag nånsin skulle jobba som det, men tji fick jag, lol. Stället ligger en 1 h utanför Perth, vilket e bra för då kan jag flyga till sydney (eller vart det nu blir) och möta Linnea! Jobbet är för 5 veckor och jag ska tjäna 19 dollar i timmen (ca). vilket är ok, inte jättebra och inte jättedåligt. Men jag behöver ett jobb så det e perfa. :)
Idag flyttade vi ifrån Fremantle in till Preth City, det var ASjobbigt med alla grejor! Jag fattar inte hur jag har kunnat samla på mig så mkt, och allt är absolut nödvändigt!
Oh nu klättrar det en spindel på datorn, hoppas den inte e giftig haha.
Aja, nu ska vi dra vidare!
TATA for now, och jag ska berätta hur det gick med jobbet senare!

Freo

Yo alla!
Jag e ledsen för den låga uppdateringen... not, men det är ansträngade jue!
Jag har träffat en finsk tjej, Ello, som jag har hängt med ganska mkt. Hon är 24 och är innne på sitt andra år här:)
På ny år var jag och Ello till en klubb i Perth, Mustang, men jag hamnade på en fest nånannanstans efter ett tag, där jag stannade hela natten. Jag kom hem kl 8 på morgonen....Illa! Ello hängde med hennes "pojkvän" efter att jag hade försvunnit, så ingen fara. LOL.
Dagen efter var inte kul.
På söndagen åkte vi bussen till en choklad fabrik som hade rea. Inte illa! Vi shopppade lite kan man jue säga;) Haha, inte så mkt, men ändå. Sen när vi satt på ett cafe och fikade så kom jag på att Perth har ett IKEA. Så vi sprang ut ifrån cafet och sprang till tåget, illa illa, för att hinna innan de stängde (fast vi hade låååång tid på oss så det var ingen fara, egentligen). När vi väl kom dit så käkade vi köttbullar och drack cider, mums! Efter det var vi trötta så vi lade oss i prov sängarna och somnade nästan, vi låg där i minst en timme. Haha, sen när vi gick upp så märkte vi att en kvinnan hade vänstat i minst 15v min för att prova "våra" sängar, LOL. Stackars henne.
Vad mer? Vad mer?......Jo just det, jag har sett den nya Narnia filmen, på bio. Den var bra. Jag har sökt jobb. Ska fortsätta söka idag. Annars e det väl inte så mkt mer jag har gjort här, vart på stranden...typ. På IKEA köpte jag sill.
Jaja, det var välan allt for now.
TATA

RSS 2.0