Still Mildura!

Hahaha! Jag är fortfarande kvar i Mildura... Illa men det kommer jag antagligen vara tills jul ivf. Men det är okej...I guess...
Jaja, jag fick precis veta att jobbet kommer hålla på i en vecka till så det är bra news! Airi ska åka till NZ i morrn, det kommer bli lite tomt utan henne. Vi har blivigt ganska nära vänner här. Men hon kommer tillbaka om 2 veckor. Jag ska åka till melb i typ 1,5 vecka och träffa Björn och se storstaden igen! Ska bli hur kul som helst, jag har saknat honom skit mkt! :D:D
Så efter jul så ska jag ev till Tassie och plocka cherries, det är bra betalt, eller till en ny country pub, eeller jobba i en stad. Soooo many choices! Haha, men det lutar mest mot körsbärsplock, för det kommer vara bättre (svalare) i tasmania. Men ivf.
Jag har funtat lite på alternativ efter Australien och Asien. Och jag kom fram till att jag vill kanske åka till New Zealand och cyckla runt, på ett working holiday VISA! Låter skit kul! Eller hur?! Då skulle jag kunna skaffa ett tält och bara jobba lite här och där för att få ihop pengar till käk och dusch! Sounds amazing! Nu vet jag att mamma och pappa säkert bara: VA?! Hon hatade ju alla cyckelsemestrar! LOL! Jaaa, kanske det men nu när jag är mer vuxen så kan jag se tjusningen med det. Och det skulle va helt underbart att bara leva ifrån cyckeln i 6 månader eller så! Och NZ är helt perfect för cyckling, asvacker natur (dom spelade ju in SAGAN OM RINGEN där! kan inte bli bättre ;)), relativt små avstånd, speciellt om man håller sig till en ö itaget. Och ja bara hur coolt som helst! Så nu ska jag bara ragga folk till detta! Hehe så om jag har nån som känner sig manad....Jossan, jennifer...så maila skypa eller ring mig!!!!!!!!!! Tänk på vilken awsome experience! OCH man lär sig engelska på köpet! Kan det bli bättre! JA! På ett working holiday VISA kan man oxå jobba legalt! Och för det behöver man inte mkt, plocka frukt kan vilken idiot som helst göra! Och jag känner massa folk in NZ! Perfecto!
Annars så drömmer jag fortfarande om Hawai'i! Jag vill sååååå gärna åka, men det är ganska dyrt och tar lååång tid att flyga.... men vi får se hur jag gör.... Jag vet ivf en sak, jag måste jobba asmkt under detta år så jag kan få ihop maaaaassor med pengar sån jag kan göra allt detta! Det kommer inte vara billigt. Men det kommer vara värt det! :D

För att tala om ngt annat; Förra vecka på jobbet så hittade de en död brown snake, vilkeyt är en av de mest dödliga ormarna här. Dom finns överallt... Men dom tog upp den till där vi jobbar och visade, Darren (the Boss! lol) visade huggtänderna och giftet! Superläskigt! Killarna tog hem ormen för att skrämma deras house mates, lol. Det var tydligen en bebis, den var ca 1,5 meter....dom blir upp till 3 meter.... Viiiiidrigt! Men om man ser en så ska man bara gå därifrån då händer inget, så det är ok. Och det är ganska ovanligt att nån blir biten här, efter vad jag har förstått... Men det är ovanligt att the aussies är allvarliga när det kommer till såna här saker, men Darren sa att blir du biten rör dig så lite som möjligt och åk DIREKT till sjukhuset, Du har bara runt 10 minuter. Opps! Men det är en del av tjusningen att leva här antar jag.... LOL!

Annars så har jag upptäckt tjusningen med att vaxa benen! Det är bäst! Första gången så hjälpte Dana mig, och det gjorde ASont! Men i helgen när jag gjorde det sj så kändes det knappt! Sååå bra! Bara så alla vet....

Jag har förstått att det börjar bli kallt i Sverige nu, medans här är det run 30 grader... Känns asvarmt, men det är nice. Alla blommor blommar och man kan gå runt i flippisar! Och jag har skaffat en fläkt till mitt rumm så det är inte så illa.

Aja nu ska jag köra alla till Coles (mat affären) och handla lite!
Såååå,
TATA!!!

Ett år till!

Halloj alla!
Nu var det suuuuuperlängesen jag uppdaterade... Illa men det finns inte så mkt att skriva om (som jag ORKAR skriva om...) men nu ska ni få veta!
Jag har mest jobbat, men för nån vecka sen så var det country music festival här i Mildura och jag och Airi var runt och lyssnade lite här och där. De varade i 10 dagar, vilket jag tycker är aslänge. Men det är tydligen väldigt populärt, mest för gamlingar men ändå. :) Vi fick även ett favvo band som heter Carter and Carter, som består av ett gift par. Dom hade bra sånger och var lite mer popiga än de asgamla gubbarna som uppträde mest... Haha.
Annars gav jag mig på att baka bullar. Det var plättlätt och blev en stor hit i huset!
Airi och jag har även varigt till Wenthworth och vart på museum (det är en jääätteliten stad i NSW 3,5 mil bort). Det var ett av de äldsta fängelsena här i kring, och det var väldigt bra bevarat. Men väldigt deppigt där, till råga på allt så regnade det när vi var där.... Men mkt intressant var det, kul med ett avbrott från vardagen.
Men för att komma till saken! Jag har nu sökt och fått mitt andra års VISA! Vilket betyder att jag kanske kommer tillbaka till sverige om 1,5-2 år. Jag vet inte, men det är ivf helt klart att jag ska stanna här i ett år till! :D Jättebra! Det var väldigt stressigt innan jag fick det, usch! Jag ansökte på torsdagskvällen så jag viste att jag inte skulle får svar förren tidigast på måndagen (vilket jag oxå fick! YAY!!). Men helgen var hemsk! JAg e så glad att det är över, för man vet ju aldrig med sånt här, vissa kollar dom jäääätte noga, jag har 2 vänner som det tog över en månad för, och andra får det dagen efter. Men nu behöver jag inte tänka på det mer! Yosh!
Och jag fick veta att dom kommer ha jobb för mig i sparrisfabriken igen i december vilket skulle va jättebra, för då kan jag spara pengar nu resa lite och sen jobba ihop mer och sen hänga med björn i melb ett tag runt jul. Efter det så kanske de ska jobba igen i fabriken, men det är inte helt säkert. Hoppas det, för det är bra betalt och nu så kan jag jobbet och det är lätt! Men man vet aldrig vad som händer. Jag kanske får jobb nån annanstans. Vem vet?! ;)
Men men nu ska jag snart hem o käka e helt dööööd! Bye!
TATA!

RSS 2.0